28 oktober 2015

Goede teksten schrijven tegen een schappelijke prijs?

Bent u op zoek naar goede en mooie teksten? Een blogger, copywriter, redacteur of tekstschrijver (en fotograaf) die voor de juiste sfeer in tekst en taal kan zorgen?  Zoekt u duidelijke en heldere teksten tegen een schappelijke prijs? Dan bent u bij mij aan ‘t juiste adres!

Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in:

(Reis) Bloggen

Momenteel blog ik als tekstschrijver op verschillende blogs en platforms:

SnowRepublic.nl

Wintersport en schrijven. Voor mij de ideale combinatie! Ik ben er dan ook steengoed in. Ter plekke een verhaal schrijven en daarbij in de huid van de lezer kruipen. Een goede tekst daarover schrijven. Ze vertellen over net die interessante plekken en gebeurtenissen die voor een ander mogelijk onzichtbaar blijven. Dat is mij wel toevertrouwd. ‘t Grote voordeel daarbij is dat ik ook fotografeer via www.saskiasmuldersfotografie.nl waardoor er een ideale combinatie ontstaat tussen woord en beeld.

 snowrepublic bloggen

One Hand in My Pocket

Dit blog kenmerkt zich in een doelgroep van primair de 40+ vrouw. Er wordt geblogd over alles wat de moderne vrouw bezighoudt: van lifestyle tot aan leuke hotspots en van decoratie tot aan recepten. Ik ben als tekschrijver ingeschakeld om te bloggen over uiteenlopende onderwerpen die hiermee te maken hebben.

One Hand in my Pocket Tekstschrijver en Bloggen

Omega Spa en Wellness

Op dit blog schreef ik over alles wat met gezondheid en vitaliteit te maken heeft. Altijd vanuit mijn eigen ervaringen en perspectief. Dit blog richt zich op mensen die van sauna, spa, wellness en vitaal en gezond leven houden. Vanwege het faillissement van Omega Spa en Wellness in 2016 is mijn werk hiervoor helaas gestopt.

Bloggen lifestyle

Ik blogde al voor wintersport.blog.nl, DutchCowgirls, SnowRepublic.com en Media Markt (innovatieblog).

Favoroute.com

Dit platform biedt travel guides aan via een app. Ik publiceerde er de volgende reisgidsen:

favoroute logo

Brochures/folders/Flyers

Iedere brochure, folder of flyer is uniek, toch hebben ze een aantal overeenkomsten. Denk hierbij aan goede, pakkende zinnen met een inleiding, aanleiding, middenstuk, en vaak een “call to action”. Samen met u bepaal ik wat er wél in een brochure/folder of flyer moet komen en wat niet. U staat aan ‘t roer en bepaalt de koers.

Ik maakte flyers/brochures/folders voor o.a. Gb Plange, Media Markt, Tiss Lunchtime en Wurth. 

Website teksten

Daar waar “vroeger” websites best veel teksten bevatten, is dat tegenwoordig anders. We lezen minder, we “snacken” tekst. Dat betekent dat van de tekst die wél overblijft op een website deze doortastend, helder en duidelijk moet zijn. Dat lijkt vaak makkelijker dan ‘t is, maar daar ligt juist de kracht van een goede tekstschrijver!

Ik maakte al veel website teksten, o.a. voor AdG-interim, Vollerkoren (Gb Plange), BlondVolkoren (Gb Plange), OA Brandmakers, Webcreatie Vlijmen, De Hart Transport en Imagine People.

Bloggen en teksten schrijven

Bloggen en teksten schrijven

 

 

 

 

 

Bloggen en teksten schrijvenBloggen en teksten schrijven 

Nieuwsbrieven

Of ze nou online of offline verstuurd worden; ik maak ze graag voor u!

Ik deed dat al voor Stichting vrienden van DHMC, Gb Plange en Wurth.  

Advertorials

Voor mij is een advertorial meer dan een commerciële aanprijzing van een product of dienst, want ook daar kan ik me tekstueel uitleven met als resultaat een prettig lezende advertorial.

Ik maakte advertorials voor Gb Plange en SnowRepublic.com 

Interviews

De interactie tussen -vaak- twee mensen en daar ondertussen een mooi verhaal van maken is een pittige uitdaging. Maar vanuit mijn commerciële achtergrond ben ik in staat die woorden uit de mond van de geinterviewde halen die een interview nét even interessanter maken.

Ik interviewde een aantal bakkers over de introductie van een nieuwe broodsoort voor Gb Plange 

Persberichten

Een goed persbericht schrijven is een kunst op zich. Die kunst leerde ik bij de Make-a-Wish Foundation en sindsdien heb ik dit tot een van mijn specialiteiten verheven waarbij termen als “oprolbaarheid” en de 5 W’s geen geheimen voor mij hebben.

Ik schreef tientallen persberichten voor de Make-A-Wish Foundation, daarnaast ook voor Gb Plange, Imagine People, SnowRepublic.com, Tiss Lunchtime. 

Testimonials

Het verzamelen van testimonials is een leuke klus. Hoe leuk is ‘t om de positieve ervaringen van klanten uit hun mond te horen en te noteren.

Ik verzamelde ze voor Gb Plange en VollerKoren en natuurlijk voor mijn eigen site.

En nog veel meer…

Overal waar teksten aan te pas komen en overal waar er gecommuniceerd moet worden: I’m your man…..uh vrouw!

  • Teksten voor makelaars
  • Scripts voor promotiefilms: